Ons Specialisme

Analytics

Proces mining, Machine Learning & Neural networks, we zetten ze graag in om uw bedrijfsdoelen dichterbij te brengen.

Migratie

Updaten van uw applicaties en uitrollen van vernieuwingen. Samen zoeken naar verbetering en de juiste formule.

Automation

Iedere dag uw infrastructuur een stukje beter maken door tuning en optimalisatie. Dat is wat onze engineers bijdragen.

Cloud

Office 365, Amazon web Services, Microsoft Azure, maak de ideale multicloud strategie.

Reporting

System monitoring of Big Data. Informatie op het juiste moment, #incontrol.

Architecture

Een assessment, opstellen van het design en migreren/integreren van bestaande omgevingen.

Wat klanten zeggen

Highlight - Microsoft's Project Brainwave
Red Office

Brightwave helpt uw bedrijf met het ontwerpen, inrichten en onderhouden van uw applicatielandschap en IT-infrastructuur. Wij automatiseren uw Datacenter, waardoor u sneller toepassingen kunt leveren en doeltreffend kunt inspelen op een verhoogde vraag.

Brightwave beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw infrastructuur optimaal te transformeren. Met onze hulp wordt uw IT meer wendbaar, wat een snellere time-to-market genereert.

Maak een afspraak

HTML5, CCS3.0 en JSON zijn niet meer weg te denken uit uw digitale organisatie.

Onze Ontwikkelaars stroomlijnen de informatie- en communicatiekanalen binnen uw organisatie. Met een wendbare infrastructuur als basis wordt de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroot.

Ontwikkel meer

Brightwave Developer
Red Office

Natuurlijk bestaat 100% veiligheid niet. Brightwave kan u niettemin van dienst zijn met een versterkte inzet op detectie-, analyse- en responscapaciteiten. Door adequate respons blijven digitale aanvallen en daaruit voortvloeiende schade beperkt.

Wij helpen uw organisatie om veiliger te opereren door voortdurend ervan uit te gaan dat cyberaanvallers het op uw bedrijf hebben gemunt. Met Brightwave optimaliseert u uw technieken met sluitende processen.

Directe verbinding

Transformeer uw datacenter

Tegenwoordig groeit het besef dat het datacenter van bedrijven een toegevoegde waarde krijgt als alert wordt ingespeeld op nieuwe IT-technologie├źn, zoals integratie met de cloud.

Uw datacenter biedt standaard opslag-, netwerk- en rekencapaciteit. Door dit uit te breiden met virtualisatie, monitoring, uitwijkmogelijkheden en/of cloudtechnologie, helpt Brightwave u met de transformatie van uw datacenter naar een IT-infrastructuur die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Wij adviseren u graag hoe uw datacenter aan de actuele IT-technologie kan worden aangepast. Door ons te focussen op uw business doen wij u een passende aanbieding om vervolgens voor u de meest ideale oplossing te realiseren. De transformatie vindt plaats volgens een AGILE-methodiek, dat wil zeggen met korte iteraties binnen een plan van aanpak waarin verwachtingen en afspraken helder zijn geformuleerd.


Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het beste met verandering omgaat.

Charles Darwin Wetenschapper (1809 - 1882)